Premier til alle idretter

Vi i Premieskapet er spesialister på premier til idrettsgrener og konkurranser! Her finner du premiene i nettbutikken vår, sortert på de enkelte idrettsgrenene. De fleste premiene kan tilpasses etter dine ønsker og dekoreres med klubblogo. Velkommen til en trygg handel hos oss i Premieskapet!

Leverandør av premier til idrettsgrener i 30 år

I snart 30 år har idretten fått raske og pålitelige leveranser av premier til idrettsgrener og konkurranser fra Premieskapet. De fleste av våre premier kan dekoreres med klubblogo og tekst. Vi har et eget produksjonslokale, hvor vi graverer, broderer og anpasser premiene på din bestilling.

Vi i Premieskapet kan levere så mange premier til idrettsgrener og konkurranser som du ønsker – alt fra én til flere tusen enheter. Hos oss får du gode kvantumsrabatter ved store kjøp.

Bestiller du premier til idrettsgrener på vegne av en klubb, er det enkelt å handle hos Premieskapet. I vår nettbutikk kan du legge inn organisasjonsnummer og adresse for å motta faktura i posten.

Spør oss om premier til idrettsgrener

Har du spørsmål om produktene eller spesielle ønsker for bestillingen din, vil vi gjerne hjelpe deg. Finner du ikke det du leter etter? Vi setter pris på tilbakemeldinger om nettbutikken vår, så vi kan tilby premier til alle idrettsgrener. Ta kontakt med oss i Premieskapet her.

GRATIS tekst og klubbmerke på klistermerke til premiene NÅ. Da sendes merkene med, og du MÅ MONTERE selv.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×