Gravering

Gravering blir brukt for å personliggjøre og tilføye en spesiell touch til ulike gjenstander. Hos Premieskapet tilbyr vi graveringstjenester av høy kvalitet for å gjøre dine premier og trofeer enda mer spesielle.

Vi har lang erfaring og bruker moderne teknologi for å sikre at graveringen blir perfekt utført. Vi kan gravere alt fra enkle navn og datoer til mer komplekse logoer og design. Gravering er en flott måte å gjøre en premie eller et trofé personlig, enten det er til en sportsbegivenhet, et firrmaarrangement eller en spesiell anledning.
Vi forstår at gravering er en viktig del av premien, og derfor tar vi oss god tid til å diskutere dine ønsker og behov. Vi tilbyr også et bredt utvalg av skrifttyper og design for å sikre at graveringen blir akkurat slik du ønsker.
Hos Premieskapet er vi stolte av å tilby graveringstjenester av høy kvalitet som komplementerer vårt utvalg av premier og trofeer. Kontakt oss i dag for å diskutere dine behov og hvordan vi kan hjelpe deg med å gjøre din premie eller ditt trofé ekstra spesielt.

Tekst på  bånd
Varenr.
06
kr 15,00
Gravering på Tinn
Varenr.
010
kr 6,00
Tekst på porselen
Varenr.
09
kr 1,50
Tekst på glass
Varenr.
08
kr 1,50
Lasergravering
Varenr.
07
kr 2,50
Tekst tekst på tøy
Varenr.
011
kr 2,00
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×