Pins med logo

Få din helt egen pins med logo! Pins, eller jakkemerke, er en populær måte å merke seg ut på. Fest den til jakkeslaget og bær den med stolthet. Premieskapet leverer pins med logo til idrettslag og klubber over hele landet. Vi produserer pinsen akkurat slik du ønsker den, og så mange du ønsker. Bestill en flott pins med logo fra Premieskapet i dag!

Få den pinsen med logo du ønsker

Pins med logo kan bestilles med et minsteantall på 50 stykk. Pinsen lages med emalje, metallrelieff eller en variant av trykk, alt ettersom hvilket motiv du ønsker. Vi kan produsere pinsen med farger eller i valørene gull, sølv eller bronse. Klikk deg inn på det ønskede produktet for å komme i gang. Vi i Premieskapet følger deg opp, så du får nøyaktig den pinsen du ønsker.

Trygt og godt kjøp av pins på nett

Hos Premieskapet er det enkelt å bestille på vegne av en klubb. Legg inn klubbnavn når du kommer til kassen for å motta faktura for kjøpet. Ellers vil du bli bedt om å betale med kredittkort.

Premieskapet har levert pins med logo, blant mange andre premier og effekter, til idretten i flere tiår. Vi tilbyr pins med logo til konkurransedyktige priser, og sørger for å levere raskt og pålitelig. Vi deler gjerne av vår erfaring med våre kunder. Kan vi hjelpe deg med noe, ta kontakt med oss.

IMG_8787-min.jpg

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×