Pins

Pins med din logo eller valgfritt trykk

Vi tilbyr et bredt utvalg av pins som kan tilpasses etter eget ønske. Du kan velge mellom ulike farger, former og størrelser for å lage pins etter, enten det skulle være med din logo, klubbmerke, eller hva du måtte ønske. 

Vårt designteam er også tilgjengelig for å hjelpe deg med å skape en egendesignet pin dersom du trenger hjelp. Du får alltid en tegning av produktet som du godkjenner før vi produserer. 

Minimumsbestillingen er på 50 pins. Se på våre produktbilder å bli inspirert! Nøl ikke med å kontakt dersom du lurer på noe.

Pins er et populært og effektivt verktøy for å fremme din bedrift, organisasjon eller arrangement. Hos Premieskapet tilbyr vi spesialproduksjon av pins i høy kvalitet, slik at du kan skape et unikt og profesjonelt inntrykk.


Våre pins er laget med presisjon og omtanke, og vi tilbyr et bre
dt utvalg av design, størrelser og farger for å møte dine spesikke behov. Enten du ønsker å fremheve din bedrifts logo, feire et jubileum eller markere et spesielt arrangement, har vi løsningen for deg.
Med våre pins kan du enkelt spre ditt budskap på en stilfull og iøynefallende måte. De er perfekte for å gi bort som giveaways på messer og konferanser, eller som en del av en uniform for å skape et enhetlig og profesjonelt utseende.

Hos Premieskapet er vi opptatt av kvalitet og kundetilfredshet, og vi jobber tett med våre kunder for å sikre at de endelige produktene oppfyller alle forventninger. Våre pins er også svært kostnadseffektive, noe som gjør dem til et smart valg for enhver markedsføringsstrategi.
Ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine behov og få et uforpliktende tilbud på spesialproduksjon av pins. Vi ser frem til å hjelpe deg med å skape et varig inntrykk.

pins2.jpg

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×