Kjøpsbetingelser

Når du kjøper en vare, betyr det samtidig at du har akseptert og godkjent gjeldene betingelser. Premieskapet leverer varer kun i Norge.

1. Priser
Du velger selv om du vil ha priser oppgitt eks. eller inkl. mva. I tillegg til prisen  kommer ekspedisjonsgebyr på 60 kr,- ved valg av faktura. Betaler du med kredittkort bortfaller dette.

2. Frakt.

Varene sendes med post. Kjøp over kr. 1000,- sendes fraktfritt.
Under kr. 1000,- faktureres etter postens satser.

3. Betaling.

Faktura sendes til kunde umiddelbart etter at varen er sendt. Faktura sendes på e-post eller ehf faktura. Firma og lag og foreninger får en giro i etterkant tilsendt på e-post eller post. 14 dagers betalingsfrist.  Kr. 60,- i fakturager. Privatkunder må betale med kredittkort.

4. Retur og reklamasjonsrett.

Retur og reklamasjonsrett i henhold til angrefristloven. Ved enhver reklamasjon må du kontakte vårt ordrekontor på telefon eller E-post for å avtale retningslinjer og forsendelsemåte, før eventuell vareretur. Reklamasjoner må skje snarest mulig. Varer med gravering kan ikke returneres.

5. Forbehold

Vi tar forbehold om at enkelte varer kan bli utsolgt, og trykkfeil.

 

6.Uavhentet pakke

Når en pakke er sendt fra oss har kunden ansvar for å hente ut varene fra Postkontoret / Post i Butikk og returnere varen raskest mulig, om man vil benytte angrefristen.

NB! Dersom kunden ikke henter ut pakken vil vi for å dekke fraktkostnader tur/retur, behandling og emballasje vil uavhentet forsendelser belastes kunden med et gebyr på kr. 500,-.

Ved manglende betaling vil kravet, etter forutgående varsel, bli oversendt til inkasso.

Er varen dekorert/gravert  på sånn at den ikke kan brukes om igjen, faktureres hele beløpet

Henter du ikke henter ut pakken eller nekter mottak av denne, vil dette ikke gi oss noen indikasjoner om hvorfor pakken ikke er hentet og man tar ikke det ansvaret man etter loven har når man bestiller varer.

MENY

Informasjon

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×