Medaljer

Premieskapet har levert store mengder medaljer for prestasjoner i alle slags idrettsgrener og konkurranser i 30 år. Velg blant flotte medaljer med forskjellige motiver i vår nettbutikk. Hos oss i Premieskapet kan du også kjøpe medaljer med egen logo.

Medaljer med egen logo

Vi tilpasser påskrift og motiv etter ditt ønske. Premieskapet kan tilby medaljer med din logo, som du laster opp og sender inn. Ønsker du noe helt unikt, kan vi også levere medaljer med eget støpt design, så du får medaljen nøyaktig slik du ønsker den.

Bestill medaljer på nett

Klikk på det enkelte produktet for å velge motiv, valør og antall. Du kan også velge blant en mengde farger for å få medaljebånd i dine klubbfarger. Vi kan tilby både lange medaljebånd rundt halsen, så vel som korte bånd med nål på brystet.

Vi gir gode kvantumsrabatter på de fleste medaljer. Alle medaljebånd er inkludert i prisen. Vi kan også hjelpe deg med tekst på medaljebåndet for et tillegg på kr 15,-.

Ønsker du å bestille på vegne av en klubb og betale med faktura, kan du legge inn klubb, navn og adresse når du kommer til kassen. Da vil vi sende faktura til klubben. Uten klubbnavn vil du bli bedt om å betale med kredittkort.

Om du har spørsmål eller spesielle ønsker for din bestilling, ta kontakt med oss.

medaljer

 

 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×