Medaljer og pokaler til alpint

Premieskapet er fylt med mange flotte premier til utøvere av alpine grener. Våre medaljer og pokaler til alpin skisport er populære som premiering etter renn. Vi har pokaler til alpint i flere størrelser, medaljer i alle valører, og egendesignede diplomer. De fleste premiene kommer med rike muligheter for å tilpasses akkurat din klubb. Hold utkikk etter våre mange priskupp og rause kvantumsrabatter.

Dekor av medaljer og pokaler til alpint

Vi har premiemotiver som er godt egnet til alle alpine grener: slalåm, parallellslalåm, storslalåm, super-G, utfor og frikjøring. De fleste premiene kan dekoreres med påskrift og klubbmerke etter eget ønske. Til medaljene kan du også velge mellom medaljebånd i forskjellige farger.

Gjør et godt kjøp av medaljer og pokaler til alpint hos Premieskapet. Klikk deg inn på det enkelte produktet for å komme i gang. Skriv inn tekst og last opp logo her i nettbutikken, og legg inn en bestilling, så ordner vi resten.

Velkommen til en trygg handel

Vi ønsker deg velkommen til en trygg handel av medaljer, pokaler og andre premier til alpint hos Premieskapet. Vi har levert premier til idretten i flere tiår. Har du spørsmål til produktene, eller ønsker hjelp til bestillingen, må du gjerne kontakte oss.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×