Premier til skiskyting

Premieskapet har premiene som er midt i blinken for skiskyting! Medaljer, pokaler og andre premier – hos Premieskapet er det mange kategorier å velge i. Du vil helt sikkert finne en premie til skiskytteren som blir en fulltreffer. Langt de fleste premiene kan leveres med påskrift og klubbmerke. Klikk deg inn på hvert enkelt produkt for å finne ut mer.

Gravering av medaljer til skiskyting

Ønsker du å sette et mer egenartet preg på medaljen eller en annen premie? Dette er gjort på noen få minutter i vår nettbutikk. Nesten alle premier, og alle medaljer til skiskyting, kan tilpasses med inngravering av tekst og eventuelt klubbmerke. Se utvalget av medaljer til skiskyting her. Klikk deg inn på det bestemte produktet, skriv inn tekst eller last opp klubbmerke for å komme i gang. Du kan også lese mer om graveringstyper som Premieskapet utfører her.

Bestill premier til skiskyting på nett

Premieskapet har vært en foretrukken leverandør av premier til mange skyskytterkonkurranser og andre idrettsarrangementer i flere tiår. Det er fordi Premieskapet kan påta seg både de største og de minste leveransene – fra én til flere tusen enheter. Hos oss får du medaljer og andre premier til skiskyting til konkurransedyktige priser og hyggelige kvantumsrabatter.

Husk å gå til kassen for å fullføre kjøpet. Bestiller du premier på vegne av en klubb, kan du legge inn klubbnavn i kassen for å motta faktura for kjøpet.

Om du har spørsmål eller spesielle behov til din bestilling, ta kontakt med oss.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×