Glasspremier til ski

Premier i glass

Her finner du flotte premier i glass perfekt tilpasset alle ski-entusiaster og -arrangementer. Vi har premier til alpint, langrenn, skihopp, fristil og mer. 

Valgmuligheter i glass til skipremier

Velg mellom glassblokker eller drikkeglass. På alle produktene kan du velge ulike grener, som alpin, langrenn, skihopp, alpint eller det som måtte passe. Gjør premien enda mer spesiell med en personlig vri. Vi tilbyr tilpassing med både motiv og tekst. Velg et inspirerende ski-motiv, eller legg til en personlig melding eller dedikasjon for å gjøre premien unik for mottakeren.

Hvordan bestille skipremier i glass? 

Utforsk vårt utvalg: Ta en titt på våre unike premier og finn den som passer dine behov. Hvert produkt kommer med en detaljert beskrivelse som hjelper deg å forstå design og tilpasningsmuligheter.

Når du har valgt en premie, klikk på "Les mer" for å utforske tilpasningsalternativene. Du kan legge til et motiv, en dedikasjon eller en spesiell melding. Etter å ha valgt og tilpasset din premie, legg den i handlekurven. Deretter kan du enkelt gå til kassen for å fullføre kjøpet.

Andre trofeer, medaljer, statuetter til skirenn?

Her finner du trofeer, pokaler, medaljer og statuetter til alle typer skirenn. 

 

Sting glass med ski i 3 størrelser
Varenr.
G1723-SKI
kr 245,00
Trine glass i 5 størrelser med skimotiv
Varenr.
800593H-ski
kr 47,00
Randi glass i 2 størrelser med skimotiv
Varenr.
800677H-Ski
kr 170,00
Marthe glassblokk i 4 størrelser
Varenr.
300340-skiH
kr 52,00
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×