Premier til friidrett

Premier til friidrett

Premieskapet  din leverandør av premier til friidrett og andre idretter! Vi tilbyr et bredt utvalg av flotte og tilpassede premier til din neste friidrettskonkurranse. Vi tilbyr statuetter, pokaler, glasspremier og medaljer i alle størrelser og valører. Våre premier er av høy kvalitet og vil bidra til å gjøre din neste friidrettskonkurranse til en suksess.

Kvantumsrabatter

Vi har vært en pålitelig leverandør av premier til idretter i flere tiår, og vi kan levere alt fra én til flere tusen enheter til ditt arrangement. Vi tilbyr også kvantumsrabatter til våre kunder. Alle våre premier kan tilpasses med eget klubbmerke og gravering for å gi premiene en mer personlig touch. Vi tilbyr ulike graveringstyper som du enkelt kan laste opp og bestille i vår nettbutikk.

Bestilling av premier i nettbutikk

Bestilling av premier til friidrett er enkelt i vår nettbutikk. Klikk på det enkelte produktet for å velge antall, størrelse og design. Dersom du bestiller på vegne av en klubb, kan du legge inn klubbnavn når du kommer til kassen for å motta faktura for kjøpet.

Har du spørsmål til våre produkter eller spesielle ønsker for din bestilling, ta gjerne kontakt med oss. Vi hjelper deg gjerne med å finne de perfekte premiene til din neste friidrettskonkurranse!

 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×