Startnummer til idrettsarrangement.

Startnummer er et viktig element i ethvert løp eller idrettsa@rrangement. De hjelper til med å idetentifisere deltakerne og sikre at resultatene blir registrert korrekt. Hos Premieskapet tilbyr vi spesialproduksjon av startnummer til alle typer arrangementer.

Våre startnummer er laget av høykvalitetsmaterialer som tåler alle slags værforhold. De er lette å feste på deltakernes klær og vil ikke forårsake ubehag under konkurransen. Vi tilbyr også startnummer med RFID-brikker for elektronisk tidtaking, noe som gir en mer nøyaktig og effektiv registrering av resultater.
Vi forstår at hvert arrangement er unikt, og derfor tilbyr vi tilpasning av startnummer etter dine spesifkke behov. Du kan velge mellom ulike størrelser, farger og design, og vi kan også legge til sponsorer eller arrangementets logo på startnummeret.

I tillegg til startnummer, tilbyr vi også startnummer-vest for de som ønsker en mer synlig og profesjonell løsning. Våre startnummer-vest er komfortable å ha på og gir god synlighet for både deltakere og publikum.
Hos Premieskapet er vi stolte av å tilby kvalitetsprodukter som bidrar til å gjøre ditt arrangement til en suksess. Ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine behov for startnummer, og la oss hjelpe deg med å skape et minneverdig og velfungerende arrangement.

Engangs startnummer
Varenr.
100195
Varenr.
100197
kr 219,00
kr 116,00
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×