Premier til motor

Premier til motor og motorsport

Belønn deltagere for innsatsen med en flott motorpremie fra Premieskapet!  Deltagerne vil sette pris på en fin påskjønnelse etter rennet. Premieskapet er fullspekket med flotte premier til motorsport  Du kan bestille så mange premier til motorsport som du trenger – forseggjort med klubbmerke og gravering – her i vår nettbutikk.

Gode priser på premier til motorsport

Velg mellom statuetter, pokaler, glasspremier og medaljer i alle størrelser og valører, til konkurransedyktige priser.  Vi tilbyr statuetter, pokaler, glasspremier og medaljer i alle størrelser og valører. Ta en titt på våre store pokaler som er veldig populær i motorsport.

Vi kan levere alt fra én til flere tusen enheter til ditt arrangement. Vi er rause med kvantumsrabatter overfor våre kunder. Våre premier er av høy kvalitet og vil bidra til å gjøre din neste motorsportkonkurranse til en suksess.

Graverte premier til motorsport

Ønsker du å gi premien et mer personlig eller distinkt preg? De fleste premier til motorsport fra Premieskapet kan tilpasses med eget klubbmerke og gravering. Dette kan du enkelt laste opp og bestille i nettbutikken. Les mer om ulike graveringstyper som Premieskapet kan utføre her.

Har du spørsmål til våre produkter eller spesielle ønsker for din bestilling, ta gjerne kontakt med oss. Vi hjelper deg gjerne med å finne de perfekte premiene til din neste motorsportkonkurranse!

 

Samarbeidsavtale NMK og Premieskapet

NMK og Premieskapet AS inngikk i januar 2024 en samarbeidsavtale. Som NMK-medlem får du nå:

  • 10% rabatt på alle motor-premier til ditt arrangement
  • Tilbud om gratis nettbutikk til din klubb og/eller arrangement
  • Gode priser og betingelser på reklamemateriell.

Send oss gjerne din forespørsel på post@premieskapet.no, eller ring oss på telefon 917 22 675, for å vite mer om avtalen.

IMG_9748.jpg

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×