OM PREMIESKAPET AS

Premieskapet - Om oss.png

Premier og firmagaver, med trykk eller gravering direkte fra produsent.
Vil du vil ha premier med lasergravering eller print så er vi de rette for deg.

Premieskapet AS er en liten bedrift med 7 ansatte som ble etablert i 1993. Bedriften har kontor og produksjon i Vuku i Verdal kommune. Nettopp vår størrelse er vår største konkuransefortrinn. Ingen kunde er for liten eller for stor for oss. Vi kan levere alt fra én til flere tusen enheter - dette gjør Premieskapet AS til en svært attraktiv leverandør av premier,firmagaver og profileringsartikler. Vi har i dag over 400 idrettslag og over 200 bedrifter i vårt kundekartotek. Hundrevis av klubbmerker og firmalogoer finnes i egne kundemapper.

EGEN PRODUKSJON
Vi har egne maskiner for lasergravering på glass, stål osv, egen manuell graveringsmaskin til mindre skiltgravering, og egen broderingsmaskin for brodering av logoer på klær og bagger/sekker. Alt av dekor foregår i vårt produksjonslokale. Dette gjør at vi har full kontroll på din ordre.

STOR NETTBUTIKK: www.premieskapet.no
Vår nettbutikk er en av de største og beste i hele landet. Vi har holdt på med nettbutikk i over 10 år. Du kan velge mellom å betale med kort eller få faktura. Priavtpersoner må enten velge kreditkort eller postoppkrav .Finner du ikke det du leter etter på vår nettbutikk, så er det bare å ta kontakt med en av oss. Alle priser på vår nettbutikk er inkl. mva. fordi det er mange privatpersoner som bestiller her. Varene i denne papirkatalogen er inkludert mva.

MENY

Informasjon

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×