Premier til langrenn

Belønn deltagere for innsatsen med en flott skipremie fra Premieskapet! Små og store langrennsløpere vil sette pris på en fin påskjønnelse etter rennet. Premieskapet er fullspekket med flotte premier til langrenn. Du kan bestille så mange premier til langrenn du trenger – forseggjort med klubbmerke og gravering – her i vår nettbutikk.

Gode priser på premier til langrenn

Velg mellom statuetter, pokaler, glasspremier og medaljer i alle størrelser og valører, til konkurransedyktige priser. Premieskapet har vært en fleksibel og trygg leverandør av premier til langrenn og andre idretter i flere tiår. Vi kan levere alt fra én til flere tusen enheter til ditt arrangement. Vi er rause med kvantumsrabatter overfor våre kunder.

Graverte premier til langrenn

Ønsker du å gi premien et mer personlig eller distinkt preg? Alle premier til langrenn fra Premieskapet kan tilpasses med eget klubbmerke og gravering. Dette kan du enkelt laste opp og bestille i nettbutikken. Les mer om ulike graveringstyper som Premieskapet kan utføre her.

Bestill skipremier på nett

Klikk på det enkelte produktet for å velge antall, størrelse og design.

Bestiller du på vegne av en klubb og ønsker å motta faktura for kjøpet, kan du legge inn klubbnavn når du kommer til kassen. Uten klubbnavn vil du bli bedt om å betale med kredittkort.

Om du har spørsmål til produktene eller spesielle ønsker for din bestilling, ta gjerne kontakt med oss.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×