Statuetter med gravering

Gi en statuett med gravering som en staselig påskjønnelse! Premieskapets smakfulle og iøynefallende statuetter passer godt som premie til alle idretter og konkurranser. Vi leverer statuetter med standardmotiver for alle idretter. Vi tilbyr også statuetter med gravering av skrift og klubbmerke. Finn en passende statuett med gravering og bestill her i vår nettbutikk.

Få dine unike statuetter med gravering

Ønsker du en fin påskrift eller et klubbmerke på statuetten, er det gjort på noen få minutter i nettbutikken. Vi tilpasser gjerne statuetter med graveringen som du ønsker. Klikk deg inn på den statuetten du ønsker, skriv inn ønsket tekst eller last opp klubbmerke, så er du i gang. Premieskapet utfører flere typer gravering. Du finner en oversikt over graveringstyper her.

Gjør et godt kjøp av statuetter på nett

Hos Premieskapet er du sikker på å gjøre en trygg handel. Premieskapet har mange års erfaring med å produsere og levere statuetter med gravering til alle slags idretter og konkurranser.

Hos oss får du statuetter med gravering og andre tilpasninger i det antallet du trenger, til gode priser og gunstige kvantumsrabatter. Bestiller du statuetter på vegne av en klubb, er det bare å legge inn klubbnavn når du kommer til kassen for å motta faktura for kjøpet.

Lurer du på noe, eller har spesielle behov til din bestilling, ta kontakt med oss.

GRATIS tekst og klubbmerke på klistermerke til premiene NÅ. Da sendes merkene med, og du MÅ MONTERE selv.

Oscar statuett 20 cm
Varenr.
1001157B-1
kr 349,00
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×