Vandrepokaler

Ta en pokal og la den vandre! Premieskapet er fylt med staselige pokaler som egner seg godt som vandrepokaler. Mange av pokalene leveres med et passende standardmotiv for konkurransegrenen inkludert i prisen. Premieskapet kan også levere vandrepokaler med gravering helt etter ditt ønske. Velg mellom flotte vandrepokaler i ulike størrelser og prisklasser i vår nettbutikk. 

Vandrepokaler for varige minner 

Premieskapet har vandrepoker som passer bra til alle slags konkurranser – alltid til konkurransedyktige priser og pålitelig levering. En vandrepokal skal skifte hender flere ganger, så det er viktig å velge et trofé av solide materialer, så den kan holde seg like fin over år. Hos Premieskapet finner du vandrepokaler produsert av leverandører som vi har samarbeidet med i mange år. 

Vandrepokal med gravering 

Ønsker du å sette et helt eget og gjenkjennelig preg på vandrepokalen med en fin påskrift eller et klubbmerke? Hos Premieskapet kan alle vandrepokaler tilpasses med inngravering og annen utforming. Dette kan du gjøre på bare noen få minutter i vår nettbutikk. Les mer om de ulike graveringstypene som Premieskapet kan utføre her. Klikk deg inn på det bestemte produktet, skriv inn ønsket tekst eller last opp klubbmerke for å komme i gang. 

Kontakt oss om vandrepokaler 

Trenger du hjelp til bestillingen, eller ønsker en spesiell tilpasning av vandrepokalen, så kontakt oss gjerne. 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×