LANDSSKYTTERSTEVNET 2024

Når juli nærmer seg slutten, vil Steinkjer bli sentrum for skyttersporten i Norge med avholdelsen av Landsskytterstevnet 2024. Dette massive arrangementet vil tiltrekke seg opptil 700 deltakere og 15.000 besøkende, noe som utvilsomt vil sette en stor spenning i luften og skape betydelige økonomiske ringvirkninger for regionen.

Under årets stevne vil kampen om å være den beste blant skyttere nå nye høyder med tildelingen av titlene "Skytterkonge" og "Skytterdronning". Arrangementet lover ikke bare topp sportslig spenning, men også en fest for lokalsamfunnet og besøkende med diverse aktiviteter og engasjement.

I år har komiteen for Landsskytterstevnet 2024, i et banebrytende trekk, valgt å samarbeide med den lokale leverandøren Premieskapet.no for å levere både merch og reklamemateriell. Dette samarbeidet markerer et skifte mot å støtte lokale bedrifter og styrke det regionale næringslivet. "Premieskapet ga oss det beste tilbudet og viste seg å være en pålitelig partner med nyttige råd gjennom hele prosessen," forteller Anne Marthe Høgsnes, en av komiteens medlemmer.

Roy Corrin Grøttheim, også fra komiteen, legger til: "Vi er imponert over Premieskapets engasjement og hjelpsomhet. Deres bidrag har gjort veien mot arrangementet lettere å navigere."

logo-landsskytterstevnet.jpg

Delta på konkurranse 

Premieskapet har ikke bare sikret kontrakten om merch, men vil også levere gavepremier under stevnet. Som en morsom tillegg, arrangerer komiteen en navnekonkurranse for deres maskot, en sjarmerende elgbamse hvor publikum oppfordres til å sende inn forslag til navn. Vinneren, som annonseres tidlig i juni, vil motta en spesialdesignet termos med LS2024-logoen. Delta på konkurransen vår via Facebbook.

"Vi setter stor pris på tilliten fra LS2024-komiteen og er fullt innstilt på å levere over forventningene," sier en talsperson fra Premieskapet. "Og selvfølgelig ser vi frem til å delta selv og oppleve den fantastiske atmosfæren på Landsskytterstevnet i Steinkjer."

Med et slikt samarbeid i boks, ser både arrangørene og Premieskapet frem til et spektakulært arrangement som vil bli husket lenge. Gjør deg klar for skytesport, samhold og suverene premier på Landsskytterstevnet 2024!

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×