Sommerkampanje

Sommeren er her, og vi feirer med kampanjer på populære varer som er perfekt til denne årstiden!

Premieskapet presenterer utvalgte produkter med svært gode priser og betingelser! Disse produktene passer ikke bare til bedrifter og idrettslag, men også til festivaler og andre arrangementer, både store og små.

Rabattmerke.png

T-skjorter til alle anledninger: Våre kampanjeskjorter kommer i et bredt fargespekter og er unisex til meget gode priser. Les mer og bestill her. Du kan også sende oss en e-post med forespørsel og få gratis designforslag.

Den rimelige og gode bomullsskjorten, Regent kampanjeskjorte, er det perfekte valget for sommeren. Laget av 100% bomull, tilbyr denne t-skjorten både komfort og kvalitet til en gunstig pris. Med en vekt på 150 gram er den lett, men likevel slitesterk, noe som gjør den ideell for alle typer aktiviteter.

Regent kampanjeskjorte leveres i et bredt spekter av størrelser, fra XS til 4XL, samt i barnestørrelser. Dette sikrer at alle, uansett alder og størrelse, kan finne en t-skjorte som passer perfekt.

Med hele 41 forskjellige farger å velge mellom, finner du garantert en farge som passer din stil eller ditt arrangement. Se vårt fargekart for å finne din favorittfarge og bestill i dag!

Regent T-skjorte-1 blå rabatt.png

Nøkkelbånd i mange varianter: Alltid aktuelle som merkevarebyggere, giveaways eller som nødvendig merch. Se våre varianter og tilbud her.

Våre nøkkelbånd kommer i alle farger og har en bredde på 15 mm, noe som gjør dem perfekte som merkevarebyggere, giveaways eller nødvendig merch. Prisene inkluderer trykk av logo med én farge, noe som gir en profesjonell og tilpasset look.

Vi tilbyr også rimelige billettarmbånd i alle varianter, som tyvek og tøy. Send oss gjerne din forespørsel.

Nøkkelbånd rabatt2.png

 

Baseballcaps: Caps passer perfekt til enhver anledning! Med praktisk klips bak for enkel justering, sikrer våre caps en komfortabel passform for alle.

Vi tilbyr caps i 11 forskjellige farger, slik at du kan finne den perfekte matchen for ditt behov eller arrangement. Velg mellom trykk eller brodering:

  • Brodering: Inkludert i prisen, gir brodering et elegant og profesjonelt utseende til dine caps. Perfekt for merkevarebygging og spesielle anledninger. 
  • CAPS MED TRYKK: Dra nytte av våre spesialtilbud på caps med trykk. Skap en iøynefallende og personlig touch med din logo eller design.

Våre caps kombinerer kvalitet og stil, og er det ideelle valget for bedrifter, idrettslag, festivaler og andre arrangementer.

Sort med hvit mo6875-33 logo rabatt.jpg

 

Solbriller med trykk: En bestselger på sommeren! Se våre gode priser her.

Til sommeren er det greit med solbriller. Her kan du velge mellom 10 stilige farger. Disse solbrillene er ikke bare et flott tilbehør, men også en utmerket måte å promotere din merkevare på.

Logo i én farge er inkludert i prisen, og med en maksimal størrelse på 50x7 mm, blir logoen din godt synlig uten å overdrive. Dette gir en elegant og profesjonell look som passer perfekt til enhver anledning, enten det er til bedriftsevents, festivaler eller som giveaways.

Solbrille rabatt.jpg

 

 

Andre produkter i vårt sommertilbud:

For å gjøre sommeren din enda bedre, tilbyr vi også et bredt utvalg av andre flotte produkter:

  • Handlenett i 100% bomull: Praktiske og miljøvennlige, perfekte for daglig bruk eller som giveaways. Se mer her.
  • Kortholder for smarttelefon: Hold orden på kortene dine med stil og funksjonalitet. Les mer her.
  • Strikket supporterskjerf (148x18 cm): Vis din støtte med våre komfortable og varme supporterskjerf. Se detaljer her.
  • Supporterflagg (60x70 cm): Ideelle for å vise din støtte på arrangementer og kamper. Finn ut mer her.

Uansett behov, har vi noe for enhver anledning. Bestill i dag og nyt sommeren med kvalitetsprodukter fra vårt sommertilbud!

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×