Rosetter med tekst på bånd

Enten du planlegger en heste- eller hundesportkonkurranse, eller trenger tilpassede premier til et arrangement, så kan du finne noe for enhver smak på Premieskapet.  

Vi tilbyr et bredt utvalg av tilpassede rosetter og Premieskapet er en av få nettbutikker som tilbyr tekst på bånd og logo eller klubbmerke på rosetten. Du får også muligheten til å velge mellom flere farger slik at du får en rosett som er perfekt tilpasset din klubbs profil.  

IMG_0786.jpg

Rosetter til premieutdelingen

Hos Premieskapet finner du et omfattende utvalg av tilpassede rosetter til alle typer arrangementer. Vi tilbyr unike muligheter for å personalisere rosettene med et bredt spekter av farger, tilpasning av tekst på båndet, samt muligheten til å legge til et klubbmerke eller en logo etter eget ønske. 

Rosetter til dyresport: Hest og hund

Våre fargerike og attraktive rosetter er det perfekte valget for premieutdeling innen dyresport, og er spesielt populært for heste- og hundesport. Vi tilpasser rosetten etter dine ønsker, med klubbens farger, klubbmerke, eller begge deler. Velg blant en rekke størrelser og farger direkte på vår nettside. På produktsiden tilbyr vi muligheten til å tilpasse din rosett med et valgfritt motiv og tekst. Du kan også velge blant et bredt utvalg av standardmotiver for forskjellige idrettsgrener. For de som ønsker det lille ekstra, tilbyr vi også tillegg av eget motiv, som et klubbmerke, for en minimal ekstrakostnad.

IMG_0814.jpg

Rosetter med tekst på bånd

Gjør din rosett ekstra spesiell ved å bestille tekst på båndet. Dette setter et personlig preg på premien som og kan være arrangementets navn eller utmerkelse. Premieskapet er en av få nettbutikker i Norge som tilbyr dette og som gir deg muligheten til å få en unikt tilpasset premie.

IMG_0761.jpg

Premieskapet – Spesialisten på spesialproduksjon.

Vår ekspertise strekker seg langt utover rosetter. Vi har lang erfaring i produksjon av unike gjenstander som strekker seg fra alt fra julenisser til lysestaker. Vi er stolte av å tilby spesialdesignede medaljer, premier, pins skjerf og andre tilpassede produkter til ditt arrangement.

For ytterligere informasjon om våre produkter, hjelp med bestilling, eller diskusjon rundt spesielle ønsker for dine rosetter, oppfordrer vi deg til å ta kontakt. Vi hjelper deg gjerne med å gjøre ditt neste arrangement minneverdig med våre skreddersydde rosetter og premier.

IMG_0790.jpg

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×